Latest News:

Sondaj:

Ce parere ai de noul Stadion National?

PROCEDURA DE RAMBURSARE A BILETELOR SI A PLATII AFERENTE ACESTORA

Valabila pentru achizitia biletelor prin site-urile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro

1. Solicitarile de rambursare a contra-valorii biletelor achizitionate la meciul România-Argentina se vor primi pâna la data de 10 August 2011 (data postei). Dupa aceasta data, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul, biletele nerambursate considerându-se automat bilete valabile la meciul inaugural al National Arena, România – Franta, din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a c/v biletelor la meciul România – Argentina vor fi depuse exclusiv online prin completarea formularului special, ce se va gasi pe fiecare dintre cele 4 site-uri evocate mai sus; nu se vor accepta spre rambursare comenzi partiale (exemplu: daca achizitia initiala a fost de doua bilete, se vor putea rambursa numai doua bilete); banii se vor returna în aceeasi forma în care au fost platiti si vor include c/v biletelor si a tuturor taxelor platite în momentul achizitionarii. Nu se va tine cont de nicio solicitare de rambursare exprimata altfel decât prin completarea formularului de rambursare disponibil online;

3. Rambursarea banilor platiti la achizitionarea online a biletelor se va face într-un termen de maxim 20 de zile de la data returnarii biletelor achizitionate catre site-ul de unde au fost cumparate sau în termen de maxim 20 de zile de la data completarii formularului online – pentru persoanele care nu au intrat în posesia biletelor pâna la data de 2 August 2011; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului SI VOR TREBUI SA SE AFLE ÎN ACEEASI STARE FIZICA ÎN CARE AU FOST LIVRATE; biletele care vor prezenta deteriorari fizice, vor avea înscrisuri (altele decât cele scrise legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, NU SE VOR ACCEPTA LA RAMBURSARE.

4. Biletele se vor putea rambursa prin doua metode: prin posta/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizica la sediul site-ului de unde au fost achizitionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site în parte). Ambele tipuri de rambursari se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. În ambele situatii, returnarea contra-valoarii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achizitiei) se va face în termen de maxim 20 de zile de la data rambursarii efective a biletelor, în aceeasi forma în care biletele au fost platite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de o comisie special constituita, în data de 17 August 2011 (compusa din reprezentanti ai ANPC, Politiei, FRF si ai agentului economic de unde au fost achizitionate), iar expeditorii acestora vor fi înstiintati ulterior asupra deciziei luate.
TAGURI: Echipa nationala / National Arena / România - ArgentinaSursa: Comunicate FRF, Echipa nationala, Stiri